• T-Systems Magyarország Zrt. (TSM)

  A TSM  hazánk legnagyobb, a teljes infokommunikációs spektrumot lefedő szolgáltató vállalata. A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló cég ügyfélkörébe a nagyvállalatok mellett a közszféra intézményei tartoznak, akik számára a legújabb technológiai és üzleti trendeknek megfelelő infokommunikációs megoldásokat nyújt.A Deutsche Telekom és a T-Systems International-csoport tagjaként a T-Systems Magyarország szolgáltatásai és termékei helyi partnereken, együttműködési megállapodásokon és leányvállalatokon keresztül a közép-kelet-európai térség több államában és a világ számos országában elérhetők. A T-Systems Magyarország innovatív és széles körű szolgáltatásokkal támogatja hazánk versenyképességének javítását, az üzleti lehetőségek bővítését, a kvalifikált szakemberek itthon tartását, valamint a hazai tudásalapú gazdaság kiépítését.
   


 • Prospero Könyvei Budapest Kft.

  Az 1994 októberében alakult Prospero Könyvei Budapest Kft. már hosszabb ideje a tudományos és szakkönyvek vezető magyarországi importőre. Kedvező és kiszámítható árak, gyors és megbízható szolgáltatás, ingyenes információadás jellemzik tevékenységüket. Állandó megrendelőik közé tartozik számos nagy országos és egyetemi könyvtár, továbbá kutatóintézetek, ipari vállalatok és más szervezetek, illetve azok könyvtárai. Számos referencia hellyel rendelkeznek intézményi, könyvtári megrendelőik köréből. A Prospero fontos feladatának tekinti a külföldi könyveket forgalmazó könyvesboltok ellátását, de szívesen teljesítik magánszemélyek és cégek megrendeléseit is.

  Szolgáltatások: - bármely, nem magyarországi kiadású, forgalomban lévő könyv és egyéb könyvkiadói termék beszerzése. (A cég nem foglalkozik folyóiratok és egyéb periodikumok, valamint Magyarországon kiadott adathordozók terjesztésével.); - minden hónapban tételes jelentés küldése a folyamatban lévő rendelések állásáról olyan ügyfeleknek, akik nem az internetes áruház "Hogy állnak a rendelései?" menüpontját használják; - könyvtárak részére rendszeresen megküldik az általuk megjelölt témákban (angol, német vagy francia nyelven publikáló) legjelentősebb külföldi kiadók friss katalógusait; - ingyenes szolgáltatás keretében  hetente egyszer e-mailben,  a könyvtár számára szóló ajánlatokat küldenek a Prospero internetes áruházának angol és német nyelvű könyveiről. Átlagosan hetente egyszer küldenek e-mailt, amely kifejezetten az adott intézmény érdeklődési körébe tartozó témák könyveiről ad  tájékoztatást. Minden feliratkozott ügyfelüknek egyéni, csak neki szóló ajánlatokat küldenek.

  A Prospero rendszeresen támogat közcélokat szolgáló alapítványokat: Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány, Unicef.