A Diplomás Pályakövető Rendszer kérdőívet kitöltők közötti sorsolásról


A DPR sorsolás ideje:     2015. szeptember 14. 16.00.

A DPR sorsolás helye:    NKE Ludovika Főépület fsz. 41-es szoba

                                       1083 Budapest, Ludovika tér 2.


Jelen vannak:  

Dr. Kovács Gábor oktatási rektorhelyettes rendőr dandártábornok

Dr. Diószegi Péter Központi Tanulmányi Hivatal - hivatalvezető

Váradi Gábor ügyvivő szakértő

Dávid Márk tanulmányi főelőadó


 

Dr. Kovács Gábor tájékoztatja a sorsoláson megjelenteket, hogy a kérdőívet kitöltő 2620 fő közül a jeligével, jelszóval azonosítható, beküldők száma 1326 fő, akik alapján sorrendben kerülnek kihúzásra a hallgatók jeligéi. A kérdőívet kitöltött hallgatók közül a véletlen számgeneráló program segítségével 10 fő kerül kisorsolásra. 


A kisorsolt jeligék a következőek:

 1. 1993
 2. sérültharcos
 3. bez749
 4. truedetective
 5. Diploma!
 6. Okmány
 7. HuszárKTK
 8. nyertes
 9. motiváció
 10. Pensum

A jelige tulajdonosai a jelszavuk megadásával jelentkezhetnek a nyereményeikért a  mail címen.

PÁLYAKÖVETÉS - DPR 2015

Kedves Végzett Hallgatónk!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak az együttműködését, akik részt vettek az országos Diplomás Pályakövető Rendszer 2015-ös végzett hallgatókra vonatkozó felmérésében!

Ebben az évben a 2010-ben, 2012-ben, 2014-ban végzettek között végeztünk felmérést. Az online megkérdezést május 30-án lezártuk, a kérdőívek feldolgozása megtörtént. A részletes beszámolót, eredményeket az alábbi dokumentumban közöljük.

Mindenkinek élményekben gazdag nyarat kíván az Oktatási Iroda!

Budapest, 2015.09.03

Kedves Hallgatónk!


Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak az együttműködését, akik részt vettek az országos Diplomás Pályakövető Rendszer 2015-ös felmérésében!

Az online megkérdezést május 30-án lezártuk, a kérdőívek feldolgozása megtörtént. A részletes beszámolót, eredményeket az alábbi dokumentumban közöljük.

Mindenkinek élményekben gazdag nyarat és a következő tanévre jó felkészülést kíván az Oktatási Iroda!

Budapest, 2015.09.03

Elindult a Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) 2015-ös felmérése a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen


Kedves jelenlegi és volt Hallgatóink!

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem fontosnak tartja a jelenlegi és a végzett hallgatók tapasztalatainak, véleményének és motivációinak megismerését. Közös célunk az egyetemünk által adományozott diploma sikeresebbé tétele.

Egyetemünk az alapítása óta részese a Diplomás Pályakövető Rendszer kutatássorozatnak, amelyek eredményeiről honlapunkon (http://uni-nke.hu/szolgaltatasok/dpr) folyamatosan tájékozódhat.

2015. április 20-án immáron negyedik alkalommal tervezzük a diplomás pályakövetés tavaszi felmérését.

Ebben az évben a 2010-ben, 2012-ben és 2014-ben végzett (abszolutóriumot szerzett) hallgatóinkat, továbbá a jelenlegi hallgatóinkat keressük meg online DPR kérdőívvel. Az eredmények szerves részeit képezik az országos DPR kutatásnak.

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy kitölti a kérdőívet, melyet végzettek esetében e-mailben, jelenlegi hallgatóink esetében a Neptun rendszer levelező programjának segítségével megküldünk!

A kérdőívet kitöltők között nyereményjáték keretén belül kisorsolunk 10 db NKE ajándékcsomagot.

Tájékoztatjuk arról, hogy a kapcsolatfelvétel alapjául szolgáló személyes adatai Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatói adatbázisából (ETR) származnak. Az adatfelhasználás célja tudományos kutatás. A válaszadás önkéntes. A kérdőív névtelen, így nem alkalmas a válaszadók beazonosítására, csak az összesített adatokra vagyunk kíváncsiak.

Amennyiben a kutatással kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele van, keresse munkatársunkat a   címen!

A kérdőívek országos blokkjai az alábbi linkre kattintva érhetők el:
http://www.felvi.hu/felsooktatasimuhely/dpr/online_kerdoivek

NKE Oktatási Iroda


Nyereményjáték - Diplomás Pályakövető Rendszer

Kedves Hallgatónk / Végzett Hallgatónk!

Amennyiben kitölti a Diplomás Pályakövető Rendszer kérdőívét, részt vesz nyereményjátékunkon. Az anonimitás megőrzése érdekében a kitöltött kérdőívek visszaküldői között gépi sorsolás dönti el, kik a nyertesek. Az anonimitás megőrzése érdekében a kérdéseket követően egy JELIGÉT és egy JELSZÓT kérünk megadni (ezeket javasoljuk feljegyezni), melyek részt vesznek a sorsoláson.

A nyereménysorsoláson 10 db, 5000 forint értékű ajándékcsomag kerül kisorsolásra, amelyek tartalmaznak egy Egyetemi logóval ellátott 4 gigás pendrive-ot, bögrét és egy mappát.

Az ajándékcsomag:

  • nyeremenyek dpr 2015 710 533 s