Szűkítés


Minden Címke 726

Felhívás tudományos konferenciára

    • a haza szolgalataban

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzata és partner szervezetei 2016. november 4-én immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Haza Szolgálatában nevet viselő tudományos konferenciát. Az esemény elsődlegesen az állam és a köz szolgálatával összefüggő doktoranduszi kutatások bemutatására hivatott, de bármely — a területtel foglalkozó — kutató munkájának ismertetésére lehetőség van, magyar és angol nyelven egyaránt.

Az előző évben öt délelőtti és öt délutáni szekcióban, közel 70 előadás hangzott el, ami országos szinten is jelentősnek tekinthető a doktorandusz konferenciák között. További sikerként kell megemlíteni, hogy a konferencián két külföldi PhD-hallgató is prezentálta kutatását, az angol nyelven is előadó hazai doktorandusz kollégák mellett.

A korábbi éveknek megfelelően, a Doktorandusz Önkormányzat elkötelezett, hogy minél inkább bővítse az előadók körét a Nemzeti Közszolgálati Egyetem doktori iskoláinak hallgatóin kívül is. Más intézmények fiatal kutatóit — beleérve poszt-doktori kutatásokat folytató tudósokat is – előszeretettel várnak a konferenciára, mint előadó és hallgató egyaránt. A konferencia szintén lehetőséget biztosít az októberben lezajlott A tudomány kapujában poszterverseny győztes, — alap- és mesterképzésben résztvevő — tehetséges hallgatóinak előadóként szerepelni.

A prezentációk megtartása mellett a részvevők, az Egyetem Társadalom és Honvédelem című folyóiratában írásos formában is közzé tehetik kutatásukat, ezzel is elősegítve a tudományos közegben való megjelenést, illetve a fokozatszerzéshez szükséges publikációk abszolválását.

A konferencián való részvétel ingyenes. Várjuk előadók jelentkezését a letölthető, kitöltött jelentkezési lap elküldésével a dok@uni-nke.hu email címre. A tanulmányok formai követelménye a csatolt dokumentumok között megtalálható, illetve segédletként egy tanulmány sablon is, amelynek átszerkesztésével a formai követelmények teljesítése egyszerűbbé válhat.

A teljes felhívás elérhető itt: http://uni-nke.hu/kutatas/doktorandusz-onkormanyzat/haza-szolgalataban-2016

Megosztás a Facebook-on