Kosztrihán Dávid
Tisztelt Olvasó, Kedves Hallgatótársam!
 
Üdvözöllek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat megújult honlapján! Hazánk más hallgatói képviseleteihez hasonlóan  nekünk is deklarált célunk, hogy Egyetemünk polgárait mindenki számára elérhető, esztétikus felületen tájékoztassuk az intézményben történő eseményekről, valamint mindennapos ügyintézésükhez szükséges információkról. 
 
Hallgatói állományunkat tükrözve szervezetünk is civil, illetve hivatásos hallgatókból áll, így prezentálva az EHÖK újító, integrációs szándékát, amelyet igyekszünk egyensúlyban tartani karjaink több évtizedre visszanyúló hagyományaival.
 
A közszolgálat civil és hivatásos szegmenseinek közelítésére kiváló teret biztosítanak egyetemi rendezvényeink, mint a közös Gólyatábor és Gólyabál, vagy a megújítás előtt álló Integration Party. Szervezetünkben kiemelt fontosságú a progresszív gondolkodás, amelynek köszönhetően a közeljövőben az EHÖK magasabb sebességben nyit a kultúra felé, hogy e téren is támogassuk hallgatóink egymás felé közeledését.
 
Jogszabályban is megfogalmazásra kerülő kötelességeink, tehát az érdekképviselet mellett igyekszünk minél több fórumon, például ösztöndíjak biztosításával, sportélet szervezésével, hallgatói tanácsadással segíteni hallgatóinkat.
 
Honlapunkon keresztül - amely újdonsült törekvéseink mellett szintén a progresszivitás jegyében került kialakításra - betekintést nyerhetsz munkánkba, megismerheted szervezetünk felépítését, vagy amennyiben nagyobb érdeklődést mutatsz a szervezet iránt, felveheted a kapcsolatot a képviselőinkkel is, amelyet mindenképp ajánlunk, ha javaslatod, kérdésed, vagy hozzászólásod van az Egyetem, vagy az EHÖK működése kapcsán!
 
Baráti üdvözlettel:
 
Kosztrihán Dávid
elnök